Jarenlang ervaring

Geen BTW

Snelle levering

Gratis verzending > €1500

B2B Geen verkoop aan particulieren

Tools voor persoonlijke gegevensbeheer

Deze pagina biedt u de hulpmiddelen om uw persoonlijke gegevens te beheren, die in onze winkel worden opgeslagen
Na het doen van een verzoek zal een e-mail naar u worden verzonden met een link om het verzoek te autoriseren

Ontvang persoonlijke gegevens

We sturen u een kopie van al uw persoonlijke gegevens die we bezitten. De gegevens zullen ook in een door de machine leesbaar formaat zijn, zodat u het kunt gebruiken om het door te geven aan een andere gegevensverzamelaar van uw keuze

Gegevens bewerken / Corrigeren

Om uw persoonlijke gegevens te kunnen bewerken, moet u zich aanmelden bij uw account

Gegevens wissen

Uw persoonlijke gegevens, inclusief account en alle gerelateerde informatie (bonussen, spaarpunten, bestelgeschiedenis enz.) Worden volledig verwijderd uit onze winkel. Als de gegevens nog steeds nodig zijn om uw bestelling te verwerken of om de verplichtingen jegens u na te komen uit hoofde van het contract tussen ons (teruggave van een product, geld terugvordering, enz.), Kunnen we niet aan een dergelijk verzoek voldoen.

Beperk gegevensverwerking

Beperking van gegevensverwerking is een alternatief voor gegevensverwijdering: we blijven uw gegevens opslaan, maar verwerken deze pas nadat u de beperking hebt opgeheven. U krijgt geen toegang tot uw account totdat de beperking is opgeheven. Als de gegevens nog steeds nodig zijn om uw bestelling te verwerken of om de verplichtingen jegens u na te komen uit hoofde van het contract tussen ons (teruggave van een product, geld terugvordering, enz.), Kunnen we niet aan een dergelijk verzoek voldoen.

Annuleren gegevensverwerking beperking

De beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens zal worden opgeheven en wij kunnen deze verwerken

Een toestemming intrekken

Het intrekken van een toestemming voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens, verzameld op basis van de toestemming (bijv. Voor direct marketing doeleinden) betekent dat wij zullen stoppen met het verwerken van die gegevens voor doeleinden die door de toestemming zijn verleend en als we geen wettelijke verplichtingen jegens u hebben, zoals het verwerken van bestellingen , al uw persoonlijke gegevens worden verwijderd uit onze winkel (uw account en alle gerelateerde informatie: bonussen, spaarpunten, bestelgeschiedenis, enz.)
Het e-mailadres wordt gebruikt om uw persoonlijke gegevens in onze winkel te identificeren en een autorisatiecode naar te sturen

Tel

+31 6 512 90 613

Adres

A. Hofmanweg 1a , 2031 BH , Haarlem

E-mail

info@mezaguzbrand.nl

MZ72 BRAND